Sex Simulator


Ngiluan Daptar Bangor

Miluan masarakat sawawa peminat kaulinan


Cross-Platform Optimasi

Ieu kaulinan ngajalankeun mulus dina alat nu mana wae nu


Bébas Xxx Kaulinan

Nu hottest sex kaulinan anu datang ka anjeun haratis

Cdg Sex Kaulinan: Ekslusif Browser Bébas Porno Kaulinan

Ti Jero Kaulinan

 
Play Haratis Ayeuna

Pamaén teu meunang leuwih kolot jeung leuwih "feminin"

Kaulinan Konvénsi trade fair geus pindah ti Leipzig ka Cologne. Dina 120,000 méter pasagi gigireun Rhine, urang bisa nempo sagalana nu komputer freaks ngimpi. Unggal kaopat muter jerman dina komputer sarta ku kituna nyorong dijual sawawa PC games. Dina satengah munggaran taun ieu, 24.8 juta sawawa PC kaulinan anu dijual. Najan nyirorot penjualan di Amérika Sarikat, industri game komputer téh ngalakonan oge di Jerman - eta geus katempo dua persén kanaékan kauntungan dibandingkeun taun ka tukang. Urang teu percaya we bakal tempo teundeun di jual taun saterusna, urang mikir eta bakal tumuwuh dinamis., Urang geus kuciwa jeung sedeng tumuwuh taun ieu. Dibandingkeun jeung nagara-nagara séjén, nu Germans anu masih ngalakonan well, tapi maranehna bakal bagja dibayangkeun tumuwuh double-digit taun saterusna.

Sawawa PC games geus jadi nu paling kritis aspék budaya sawawa

Nurutkeun perkiraan, dina 2020, nu kauntungan ti komputer software game sakuliah dunya amounted nepi ka leuwih ti 40 milyar dollar. Ngabalukarkeun booming saperti ieu hal anyar dina 2019. Di 2019, urang geus tumuwuh hatur nuhun ka mobile kaulinan konsol. Cara nu, pabrik bisa happily ahir 2019. Trend ieu terus di 2020. Ieu utamana noticeable yén rata-rata umur urang sunda ngaronjat. Dewasa oge warmed up for sawawa PC games dina rohangan virtual, jeung aya nu leuwih jeung leuwih awewe di antara maranehna. Urang geus di handap ieu hiji trend di wewengkon gugus target pikeun sawatara waktu ayeuna., Ieu ngandung harti yén pamaén nu sawaréh teu meunang leuwih kolot jeung leuwih 'feminin'. Unggal katilu pamuter bikang, jeung paling pamaén bikang bisa digolongkeun kana sederhana pamaén. Nu nembongkeun urang yén satengah tina pamaén nu santai. Komputer Kaulinan Fair di Cologne nyokot care occasional jeung teratur pamaén' kapuasan - leuwih tepat, 420 exhibitors ti 30 nagara.

Video games geus jadi bagian tina kahirupan urang pikeun dekade. Maranéhanana geus lila geus hiji bagian penting tina budaya populér, nyadiakeun hiburan pikeun boh barudak boh déwasa. Awalna, maranéhanana dianggap hiji hal anu dipaké pikeun jadi pikeun jalma ngora, tapi salaku generasi serius gamers geus jadi utamana kolot. Dina jelas, maranéhanana geus robah sacara signifikan ti beginnings tina komputer sarta nu munggaran vérsi konsol. Pentingna maranéhanana geus tumuwuh ka titik nu geus aya debat ayeuna ngeunaan naha, lamun teu sakabeh, tuluy sahenteuna sawatara di antarana bisa jadi dianggap seni., Poé pixelated layar jeung kawates midi sora nu lila-nangtung kenangan. Salaku kamajuan téknologi gancang, video games nuturkeun eta lengkah by step, jeung kanyataanana virtual jadi leuwih jeung leuwih kawas kahirupan nyata.

Industri The geus ngaronjat dina dua dekade pamungkas, arisan hardened fans sakuliah dunya jeung ngarekam pisan earnings, sedengkeun urang beuki diawaskeun Hollywood buang sorangan kana film nu paling kasohor prestasi pikeun bioskop. Sawawa PC games geus lila mainstream, tapi tempat maranéhanana sigana leuwih kritis ti kungsi dina kanyataanana anyar. Anggap saha miboga mana wae nu benefit ti coronavirus pandemic nu geus sumebar di sakuliah dunya jeung kakonci us di imah urang. Dina kasus eta, industri video game teu kudu massa gatherings di dunya fisik lamun sagalana téh lumangsung dina virtual., Rébuan jeung rébuan jam dibeuleum di hareup komputer jeung judul rupa-rupa genres nu nawarkeun hiji hal ka dulur - ti epik gangbangs, hardcore BDSM, cumming dina sungut enchanting cai olahraga kaulinan anu ideal resep quarantine.

Jadi eta no reuwas nu global industri video game ieu diperkirakeun geus earned kira $ 180 milyar leuwih ti taun katukang, leuwih ti nu olahraga jeung film industri digabungkeun! Festival kawas Coachella geus dibolaykeun, tapi jutaan geus bisa kumpul di alam maya maen Fortnite. Komo politikus di jawa Barat geus dimimitian pikeun ngahurungkeun ka sawawa PC kaulinan leuwih jeung leuwih pikeun ngahontal pamilih ngaliwatan eta, saperti rising American politikus Alexandra Ocasio Cortez anu streamed sorangan ulin "Antara Urang.,"Sakali kana hiji waktu, politikus hayang pikeun mintonkeun kumaha hip jeung tiis maranehna jeung asih sagalana jalma ngora cinta ku muncul dina konser, jeung ayeuna konser geus diganti ku sawawa PC games.

Covid teu ngamimitian ieu trend tapi nyata inténsif, tapi lila saméméh quarantine, sawawa PC games triumphed salaku paling populér wangun hiburan di kalangan jalma sawawa, dumasar kana hasil ulikan ku Isuk Konsultasi, data sungut nu patali consumerism, nu némbongkeun yén kontroversial YouTube béntang PewDiePie, a Swede anu publishes harita video games dina channel-na, nyaeta ngaran sarua atawa leuwih dipikawanoh ti, sebutkeun, mega wargi béntang LeBron James antara lalaki Generasi Z., Spring pamungkas, nu Adweek agénsi ngumumkeun yén industri kaulinan, jeung $ 138 milyar taun, surpassed nu paling kawentar American sports waralaba, NFL, NBA, MLB, jeung NHL digabungkeun. Eta sadaya culminated dina ahir 2020 lamun diitung yén industri video game ngalaman tumuwuh sharing salaku loba 20 persén.

Kaulinan anu paling fetishized taun kamari anu Crusader Raja 3 jeung Kidul Park: Iteuk tina Bebeneran. Komo jeung aktris popular pihak gadis Lindsay Lohan teu bisa nolak kudu pasang aksi jeung anyar nya sawawa PC games dina poto nu dipasang dina sosial media. Keur di puseur perhatian ogé ngabogaan anak nentang sisi, nu bisa ditempo dina conto paling diantisipasi blockbuster kaulinan kajadian taun - video game Massa Pangaruh: Andromeda., Lila-ngumumkeun jeung hype-maén kaulinan jeung avant-garde soundtrack mintonkeun lagu ku nu paling seniman kawentar di taun anyar, saperti Grimes, indra lesmana, jeung A $ AP Taringgul, dibéntangan Keanu Reeves, biaya pangwangunan tim luar biasa $ 317 juta. Ku ngabandingkeun, nu paling mahal film Hollywood kungsi nyaéta "Avatar" ti taun 2009, nu anggaran ieu 478 juta dollar, nu speaks cukup ngeunaan kumaha deukeut produksi budgets kaulinan jeung paling signifikan proyék film geus datang.

Play Haratis Ayeuna